Gastenboek

Welkom op het gastenboek van Arrianne. Hier kunt u uw ervaring die u met haar heeft gehad delen. Als u een bericht achter zou willen laten op deze pagina kunt u een e-mail met als onderwerp ‘gastenboek’ sturen naar arrianneschipper@gmail.com Binnen enkele uren zal uw reactie geplaatst worden.

04-10-2014 Jan en Hannie Jorna
Op 4 october jl vierden Hannie en ik ons 25 jarig huwelijksfeest op Kasteel Montfoort.

Voor ons en de 40 gasten was het een geweldige dag.
Door de goede zorgen van de medewerkers van het kasteel en de prachtige klanken en 
klassieke melodieën van het harpspel werd het een onvergetelijke dag.

Niet alleen wij, maar ook onze gasten waren zeer ingenomen met je professionele muzikale bijdrage aan het feest.

De gemaakte wensen en afspraken zijn prima door je ingevuld.

We wensen je veel succes met je verdere muzikale loopbaan.

Vriendelijke groet,

Hannie en Jan.

28-10-2014 Jan Vlaskamp en Gert Bosveld
Op zoek naar een harpiste voor een optreden tijdens de receptie van ons trouwfeest stuitte ik op de site van Arrianne.
De mailwisseling die volgde vond ik prettig, haar repertoire en stijl trok ons aan en zo is de afspraak vastgelegd.
Arrianne heeft  voor die trouwdag ook nog bij haar thuis wat gespeeld voor ons en het positieve wat er al was, werd hier ook nog ’s door versterkt.
Het is een goede keuze geweest! Arrianne paste zich heel makkelijk aan de sfeer en de gasten aan. Die gasten waardeerden haar muziek en aanwezigheid!
Ik heb niet direct het voornemen om nog ’s te trouwen :), maar, zou het nog ’s gebeuren……. er is geen aarzeling om dan weer Arrianne te benaderen.

29-10-2014 Arjan Wendt in naam van Stichting Christenen voor Israël
Zowel solo als in combinatie met een ander instrument is de muziek die Arrianne maakt een genot om naar te mogen luisteren. Arrianne brengt heel verschillende muziekstukken op een eerlijke, oprechte manier en weet de aard van de bijeenkomst en het publiek op de juiste waarde te schatten. Bij een volgende bijeenkomst zullen we Arrianne zeker weer benaderen, want haar harpspel klinkt als ‘muziek in de oren’!

22 oktober 2016  Vera van der Sluis
Om het jubileumconcert van vrouwenkoor Ludiek uit Linschoten tot een bijzonder gebeurtenis te maken heb ik als leerlinge van Arrianne en mede organisator van voornoemd jubileumconcert Arrianne om haar medewerking gevraagd. Tot ons grote plezier was Arrianne direct bereidt om te komen spelen.

Het bleek een goede keuze te zijn. Het concert was meer dan uitverkocht en de zaal daardoor overvol. Bezoekers zaten echt heel dicht op de zangers en musici. Dit gaf het publiek de kans om een harp en haar bespeelster van heel dichtbij te beleven. Arrianne heeft die avond zowel solo als samen met een fluitiste gespeeld. Tijdens het slotlied begeleidde Arrianne zelfs, samen met de pianist en fluitiste, het koor. Het was fantastisch om met haar samen te werken ook vanuit het publiek zijn diverse lovende reacties gekomen.

Het koor ontving o.a. onderstaande reactie:

“Beste koorleden van vrouwenkoor Ludiek,

Ik was aanwezig bij jullie jubileumconcert waarbij Arrianne Schipper als intermezzo optrad. Wat ik heb gezien is een oogstrelende en stralende harpiste en wat ik gehoord heb was oorstrelende muziek. Wat een geweldige keuze om een harpiste en in het bijzonder deze dame uit te nodigen. Het was een muzikale avond, de combinatie van koorzang en diverse instrumentele intermezzo’s maakte het geheel tot een mooie en bijzondere ervaring.”

11 februari 2017 Marie-Louise van Maarsseveen
De 70e verjaardag van mijn moeder werd zeer bijzonder toen bij het dessert Arrianne kwam optreden met haar harp!

Arrianne wij hebben genoten en wat deed je alle gasten leuk muzikaal uitgeleide naar huis na dit speciale verjaardagsfeest.

6 april 2017 Maurice Blom
Op donderdag 6 april 2017 heeft Arrianne fantastisch mooi gespeeld tijdens mijn huwelijksaanzoek. Ik had haar gevraagd om een avond in een restaurant te spelen, als extra aankleding van het aanzoek. Het contact met Arrianne via de mail was al erg goed en vol vertrouwen. Ze kwam haar afspraken na en en speelde fantastisch. Ik zou haar zeker aanbevelen voor mooie, leuke, bijzondere gelegenheden. Arrianne, super bedankt!

Harpistes

 

 

 

Comments are closed.